Hele 150 og dermed rekordmange friske EKK'er drog i uge 26 afsted til Frederikssund gymnasium, som dannede rammen for årets største lejr.

18 hårde trænings pas på mellem 1 og 2 timer blev gennemført på bedste vis.

Ud over træningen var lejren, som den plejer, fyldt med oplevelser som: Morgenløb, Morgenbadning, stikbold, vandkamp, biograf, fodbold, volleyball, svømmehal, høvdingebold, sliktur, ninjaløb, Graduering, toiletpatruljer og basketball. Især ninjaløbet var der i år gjort ekstra meget ud af Super spændende og velafholdt Stor tak til holdet bag 

Gradueringen forløb rigtig godt, og det kunne ses, at der er et stigende teknisk niveau i klubben. Især skal de nye 1kyu fremhæves. De leverede en super stærk præstation under et ekstra stort pres, da gradueringen for første gang var åben for alle deltagere på lejren (+100 tilskuere). Stort tillykke med alle de nye grader, samt til dem der ikke blev gradueret i denne omgang! I har alle flyttet jer et stort stykke.

En superlækker lejr, hvor vejret viste sig fra sin bedste side Sol over hele linjen. En KÆMPE tak til vores køkkenteam, som hver dag leverede 5-stjernede menuer Køkkenteamet bestod igen i år af Peter, Henrik, Carsten og Mads.

Sæsonens stjerne blev Catalina Bech-Holm for sin store fremgang og indsats i denne sæson. Sæsonens kammerat blev Simon Bjerre, som altid er klar til at hjælpe små som store. Tak for at i begge er den del af EKK.

Også stor tak til alle instruktører, der gav alt hvad de havde, for at få det bedste ud af eleverne