I den forgangne weekend deltog Team Egedal ved Austrian Championscup i Hard. Stævnet tiltrækker mange af de kæmpere, der om få uger skal til EM i Sochi, for at få en sidste test af formen. Det kunne man også tydeligt se på kvaliteten i blandt kæmperne, der var høj kvalitet hele vejen rundt i klasserne.


11 kæmpere havde Egedal sendt afsted, bakket op af 3 coaches.


Celine var vanen tro, den der åbnede for ballet i kata U21. Celine lavede Sansai og gjorde det rigtig flot, desværre måtte hun dog se sig besejret 2-3 af en Tjekkisk landsholdspige.


Herefter startede kumite og de 3 coaches lange hårde arbejdsdag, da kæmperne kom på arealet som perler på en snor. Maja var først i kamp og hun vandt den første kamp, men måtte i anden kamp se sig besejret på flagkendelse. Næste kæmpere der var på var Amalie og Tatiana. Amalie kæmpede flot og vandt hendes 3 første kampe, men i 4. kamp måtte hun dog se sig besejret knebent 0-1. 

Bedre endnu gik det for Tatiana, der kæmpede særdeles godt på dagen og efter 5 sejre i de indledende kampe, var hun klar til finalen. I finalen mødte hun en norsk kæmper, som er kendt for lidt uortodokse teknikker, disse blev også afgørende for kampen, da Tatiana havde svært ved at finde modtræk mod dem. 

Dermed måtte Tatiana efter en fantastisk flot indsats "nøjes" med en flot sølvmedalje. Med en sølvmedalje og en top 8 i Cadet +54 kg der talte mere end 40 kæmpere, viste Egedal endnu en gang hvor stærke de er i denne klasse.


Oliver Stern mødte desværre overmagten allerede i første kamp og selvom han kæmpede bravt, blev det kun til denne ene kamp. 


Laura og Hannah kæmpede i hver deres halvdel i junior +59 kg. Begge piger kæmpede det bedste de kunne på dagen, men måtte begge se sig besejret i første kamp, selvom Egedal lejren syntes de satte flere scoringer, blev det ikke belønnet af dommerne.


Victoria skulle herefter se om hun kunne få lidt mere held i junior -59 kg. Men selvom Victoria kæmpede virkelig flot, endte det med et nederlag, da hendes modstander fik 3 point for et spark, som Victoria ellers helt tydeligt pararede. Måske dagens fejlkendelse, men dommerne er også mennesker der kan begå fejl, men synd for Vic der havde fortjent bedre.


Øjvind var ramt af sygdom, men fandt alligevel kræfter til at stille op i junior -68 kg. Desværre havde sygdommen tæret så meget på ham, at han ikke rigtig ramte dagen. 


Derefter var det Rasmus tur til at få debut i U21. Her er den store udfordring, at der kæmpes 3 min. Rasmus første modstander dukkede ikke op, så hans første kamp var i kvartfinalen mod en skotte. Rasmus kæmpede flot og pressede hans modstander godt. Kampen endte 0-0 og skulle afgøres på flag, som skotten vandt 5-0. Rasmus kom i opsamling og var på vej mod en sikker sejr, da han blev diskvalificeret i kampens døende sekunder, da dommeren mente at han flygtede fra kampen.


Sidste kæmper på tatamien var Jacob, der jo som bekendt altid giver sig hundrede procent. Men selvom han gik fremad og forsøgte det bedste han kunne, endte det desværre med et knebent nederlag 0-1.


Herefter kunne de 3 coaches efter at have været på i 10 timer, endelig slappe lidt af og kursen blev sat mod hotellet.


Det var resultatmæssigt lidt stolpe ud, men alle kæmpere og coaches, kommer hjem med en masse erfaring, fra et stævne der virkelig var topklasse.