Handelsbetingelser

Egedal Karate Klub
Præstegårdsvej 20
3660 Stenløse
Telefon 23601290
CVR-nummer 28366132
 
Priser
Tjenesteydelser som medlemsskab, kontingent, arrangementer er ikke belagt med moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vor indflydelse (prisstigninger, nye pris- og afgiftlove, porto-/transportstigninger, omkostningsstigninger ect.), samt mod trykfejl.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner.
 
Betalingsmuligheder
Der kan betales med følgende kort:
Med kreditkort, herunder Dankort, VISA, Visa/Dankort, VISA Elektron, Mastercard.


Hvis du betaler med kreditkort skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og checkcifre ved bestillingen af varen/kontingentet. Beløbet på din bestilling af varer trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Bestilling af en serviceydelse (medlemsskab, kontingent og deltagelse i arrangement) trækkes fra din konto omgående. Alle oplysninger om kortnummer og udløbsdato beskyttes, hvilke betyder at informationen krypteres mellem din Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (dandomain.dk).
Vi modtager ikke kortnummer, kontrolcifre eller udløbsdato, det er kun NETS - og vi kan derfor ikke senere gøre brug af dette for at trække yderligere et beløb på din konto, ved en evt. ny bestilling.
 
Kvittering
Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvittering fremsendes som e-mail.
Når du har betalt kontingent modtager du en e-mail kvittering. Denne kvittering gælder som dit bevis på at du er gyldigt medlem.
 
Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret.
 
Returnering og ombytning af varer
Fortryder du et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelsen returnere varen. Fragtudgifter i forbindelse med returnering refunderes ikke. Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage. Det er dog ikke et krav at emballagen er ubrudt. Vedlæg venligst en kopi din kvittering.
 
Reklamation
Hvis en vare er defekt, transportskadet eller hvis vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte virksomheden og melde fejlen. Er varen gået i stykker under transporten skal du desuden straks ved modtagelsen, rette henvendelse til den for leverancen ansvarlige (fx Post Nord)
 
Leveringsbetingelser
Leveringstiden er normalt 1-5 hverdage fra bestillingen er afsendt/betaling er modtaget.

Kortoplysninger
Egedal Karate Klub gemmer ikke oplysninger om medlemmets kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

Medlemmets forpligtelser
Har du ændringer til dit medlemskab, herunder adresseændringer, ændring af medlemstype, kan disse ændres via klubnet under "Din profil" eller ved at rette henvendelse til foreningens kasserer.
Vi gør opmærksom på, at du selv har pligt til at melde adresseændring ved flytning.
Tilmeldinger/arrangementer:
For tilmeldinger til arrangementer I følge forbrugeraftaleloven falder onlinetilmelding ind under tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres og er derfor undertaget fortrydelsesret. (Forbrugeraftalelovens § 18, stk.2, nr. 12)

Personoplysninger
Indsamlede persondata benyttes udelukkende til at vedligeholde relationen mellem os og dig som medlem samt til rent statistiske formål.
Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt øvrige person data du selv udfylder på dit stamkort, der bliver registreret.
Den information du deler med Egedal Karate Klub er fortrolig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Når du foretager online betaling via www.egedalkarate.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem NETS, som er et tredjeparts betalingssystem.