Sommerlejr i Egedal Karateklub


Igen i år valgte rigtig mange af klubbens medlemmer at tage med på den årlige sommerlejr. Omkring 150 aktive børn og voksne havde fundet vej til Frederikssund Gymnasium, hvor årets sommerlejr løb af staben i uge 27. 


Vejret var nogenlunde med os, så derfor kunne næsten samtlige træningspas finde sted ude foran gymnasiet på grænsplænerne, hvor forbipasserende kunne se de 150 hvidklædte svedige børn og voksne træne karate.


Andre forbipasserende kunne hver morgen se den faste morgenløbetur til Roskilde Fjord, hvor første træningspas fra kl. 7 – 8 finder sted i vandkanten og ude i vandet. 


Rigtig mange af deltagerne kunne tage et nyt bælte med sig hjem, da der på lejren også var graduering. Som noget helt særligt, var der også graduering til det sorte bælte, og derfor er det med glæde, at klubben nu kan byde velkommen til Tatiana Muennoi, Simon Bjerre og Emil Fredfeldt, som nu kan binde det sorte bælte om livet.


Lejren var samlet en stor succes, hvilket også skyldes de mange frivillige, der lægger et stort stykke arbejde både før, under og efter lejren. Dels er der et køkkenhold, der hver dag laver mad til de mange sultne karateudøvere, og dels kræver lejren en aktiv instruktørindsats fra klubbens sortbælter. Klubben vil gerne sige tak til alle de frivillige hænder, der har ydet en ekstra indsats, for at gøre sommerlejren til en succes.

Rigtig god sommer – husk der er sommertræning.


Se billeder i fotoalbum


Der kommer flere billeder