Laura Lyck fra Egedal karate kvalificeret til Ungdoms OL


Det er nu endeligt bekræftet at Laura Lyck har kvalificeret sig til det kommende Ungdoms OL, som afholdes i Buenos Aires til oktober, og denne gang har disciplinen karate kumite på programmet.
Der har været kamp til stregen, og især en kæmper fra Puerto Rico var ved at snyde os til sidst! Det lykkedes dog at slutte som nummer 2 på OL- ranking listen, hvilket indebærer en direkte kvalifikation.
Laura er kvalificeret i Junior +59kg, hvor der i alt bliver udtaget 8 kæmpere. Kæmperne bliver delt i 2 puljer med 4 i hver. Nummer 1 og 2 fra listen kommer i hver sin pulje, hvor de kæmper alle mod alle. De 2 bedste går videre og kæmper mod 1 og 2 fra den anden pulje. Vinderne går i finalen.
De resterende deltagere til ungdoms OL bliver fundet ved 2 udtagelses stævner i Umag (Kroatien) i begyndelsen af juli.


Laura har arbejdet benhårdt for at opnå dette resultat. Det er en stor præstation at kvalificere sig til denne begivenhed, og har krævet blod, sved og tårer og måske mest evnen til presse på, selvom det til tider så svært ud.
Laura har fået god hjælp på vejen, da Egedal Karate har en meget stærk pigeafdeling med bl.a. 5 stærke landsholdspiger, som presser hinanden til træning hver dag!


I dag skinner solen på Laura og hele Team Egedal. Stærk præstation af Laura og hele holdet


I morgen starter jagten på medalje i Argentina.


Kæmpe tillykke til verdens bedste Laura.

Sensei.